PonyPret Middag zaterdag 11 mei 2024

Gepubliceerd op 18 april 2024 om 11:01

Het is tijd voor een spannende middag vol avontuur en plezier op de manege. Ponypret nodigt alle kinderen tot en met groep 8 uit voor een onvergetelijke cowboy- en cowgirlervaring op onze ranch.

Wat kun je verwachten:

- Paarden poetsen en op de foto: Leer hoe je een echte cowboy of cowgirl wordt terwijl je onze vriendelijke pony's en paarden poetst en verzorgt. En natuurlijk, gaan we mooie foto's maken. 

- Speurtocht: Ga op een spannende speurtocht door de prachtige omgeving van de ranch. Los raadsels op, vind aanwijzingen en ontdek verborgen schatten terwijl je je innerlijke avonturier laat zien.

- Cupcakes maken: Na al dat avontuur, is het tijd om even te ontspannen en je creatieve kant te laten zien. Versier je eigen cowboy- of cowgirl cupcake.

Hoe kun je deelnemen?

Schrijf je snel in via de lijst in de kantine. Maar wees er snel bij, want vol=vol en je wilt deze geweldige ervaring niet missen!

Dus pak je laarzen, zet je cowboyhoed op en bereid je voor op een dag vol plezier, leren en avontuur op de Ponypret ranch! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor een onvergetelijke Ponypret Middag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.