Lessen

Wil je leren paardrijden of je techniek verbeteren? Of vind je het gewoon leuk om paard te rijden en je vaardigheden bij te houden, wij bieden het allemaal! Bij de Poptaruters leer je onder begeleiding van erkende en gediplomeerde instructeurs op een verantwoorde manier paardrijden op elk niveau. We hebben de allerliefste pony’s en paarden voor beginnende ruiters, maar ook zeker uitdagende en goed opgeleide paarden voor gevorderde ruiters. Voor ieder wat wils!

 

Manege lessen

Onze lessen bestaan gemiddeld uit zes ruiters en worden ingedeeld op leeftijd en niveau van de ruiter. Vanaf 8 jaar ben je bij ons welkom om te beginnen, een maximumleeftijd is er niet!

 

Manege lesdagen:

Maandag         16.00 - 22.00 uur

Dinsdag           16.00 - 22.00 uur

Woensdag       15.00 - 21.00 uur

Donderdag      16.00 - 21.00 uur

Vrijdag             16.00 - 22.00 uur

Zaterdag         09.00 - 14.00 uur

Kosten: één uur les per week   € 60,- per maand

 

Wedstrijdlessen

De wedstrijdlessen zijn alleen bedoeld voor de mensen met een eigen paard of pony. Deze lessen duren een uur en er rijden maximaal vijf combinaties in. Voor deze les gelden andere tarieven dan voor een reguliere les. Voor meer informatie en/of tarieven kun je contact opnemen via: ledenadministratie@poptaruters.nl

 

Wedstrijd lesdagen:

  • Maandag van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur

 

Aanmelden

Op dit moment is zitten alle lessen vol en is er geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen.


Lijkt het je leuk om bij ons lessen te komen nemen? Je kunt je inschrijven via het Inschrijfformulier. Graag het ingevulde formulier opsturen naar: ledenadministratie@poptaruters.nl . Zodra wij het formulier hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen over de eventuele startdatum. 

 

Met ondertekening van het inschrijfformulier ga je akkoord met ons privacy beleid.